preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Заедно за зелена София

Заедно за зелена София

Огромни количества енергия и вода се разхищават всеки месец за производството на хартия. Всеки може да даде своя малък принос за една по-зелена столица.

Кампанията „Заедно за зелена София“ обединява усилията на основните ютилити компании в столицата - Овергаз, ЧЕЗ Електро България, Топлофикация София и Софийска вода, в борбата им за една по-чиста столица. Един от най-лесните начини е отказът от хартиената фактура за сметка на електронна, като по този начин се спестяват огромни количества хартия. Удобството в случая е, че софиянци вече могат да преминат към електронни фактури за ток, парно, вода и газ с подаването на едно общо заявление в касите на Изипей.

Целта е клиентите да бъдат улеснени максимално чрез едно общо заявление, което отнема минути и може да бъде депозирано на място в каса на Изипей. На бланката автоматично ще фигурират клиентските номера и съответните им доставчици и потребителят ще трябва да попълни само личните си данни. В последствие заявлението се разпределя и обработва по вътрешен ред от всяка една от ютилити компаниите, съгласно индивидуални процедури. Клиентите ще имат възможност онлайн да заявят за кои от клиентските номера желаят да получават електронна фактура. Е-фактурата, която всеки клиент ще получава, е легимитен финансов документ.
Не само посочените фирми предлагат тази услуга, попитайте и вашия доставчик за ел. фактура.

Тази статия е на: overgas.bg