preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Мнения, въпроси и препоръки

Кажете ни вашето мнение!

Вашето мнение и препоръки са важни за нас.
Ако желаете да ни попитате, похвалите, искате да ни разнищите от критика, или просто имате да ни кажете нещо - Натисни тук!
Вашия коментар и мнение ще бъде публикуван на сайта ни.

Ваня
2024-04-30
Коментар:

Здравейте, изкупувате ли билки?

Иванка Тонова
2024-04-22
Коментар:

Колко дълго се пие хапчетата дяволски нокът ?

Ani
2023-08-14
Коментар:

Може ли да попитам шапките за главоболие къде точно се слагат на главата отгоре или на челото

Надежда стоянова
2023-04-27
Коментар:

Здравей те. От известно време след изкълчване на коляното ме заболя кракъ. Правих си физиотерапия. Но нямаше подобрение. Ходих на ядрено магнитен. И ми откриха СКЪСАН ми нискус. И някакво образование на тазобедрената става. Трябвало да се направи биопсия. За което много ме е страх. Може ли вие нещо да ме посаветвате.

Ilia borisov cvetanov
2023-03-09
Коментар:

6te vigdam li bez o4ila sled kursa s bilkite

Дарина
2023-01-30
Коментар:

Здравейте. Моле, препоръчайте ми билкови смеси против гломерулонефрит и как се приготвят, по колко се пие, кое колко продължително се пие, колко се почива и т.н. Благодаря предварително!

Нено Славков
2023-01-29
Коментар:

Привет,купихме от вас билка смес за детоксикация,но вече втори ден няма резултат!Знам,че е строго индивидуално и нормално ли е това?

Мария
2022-08-03
Коментар:

Здравейте! От дете страдам от запек! С годините нещата малко се нормализираха, но пак има периоди, в които получавам запек! При изхождане имам болка и понякога кръв! Миналата година бях бременна и след раждането имах едно хемороидче. С времето изчезна. Десет месеца по късно реших да мина на диета. Тъй като изцяло хранителният ми режим се промени на моменти пак имам трудно изхождане. Преди дни се събудих с болка в ануса. Когато се погледнах с огледалото видях че имам няколко хемориди като гроздче. Моля дайте ми лек и съвет! Благодаря Ви предварително!

Димитрина Танева
2022-07-10
Коментар:

Чрез ирисова диагностика може ли да се открие страхова невроза

Нина Христова
2022-04-17
Коментар:

Здравейте купих от вас три вида чай,сега съм почнала да пия първият за пречистване номер1,днес ми е първи ден и след последния прием на зехтина вече ми е супер тежко,усещам тежест можеби защото е мазен нямам идея,но попринцип всеки ден ходя по голяма нужда без проблем,днес изобщо не съм,само получавам газове и до там.Имали вариант чая да ме разхлаби.Благодаря предварително

Румяна Иванова
2022-04-15
Коментар:

Здравейте!Страдам от разширени вени.В момента пия ротеас за разреждане на кръвтаСъдов хирург ми го изписа за 1 год. Защото често правя повърхностни тромбофлебити.Сега с затопляне на времето много ми тежат краката.Ако има лечение което може да ми помогне моля пишете.

Elena
2022-03-15
Коментар:

Zdraveite.Otkrixa mi polip na jlachniqt mexyr.Kakvi bilki bixa mogli da mi pomognat. Blagodarq i xybav den.

Мария. Попова
2021-12-30
Коментар:

Здравейте!От три години съм диагностицирана с ХЛЛ(Хронична левкемия на лимфната система).През три месеца ми правят изследваниВсе още съм без лекарства.Чувала съм,че билката глухарче може да подобри състоянието при моето заболяване.Има ли възможност да ми помогнете ,сега,когато все още нямам назначено лечение? БЛАГОДАРЯ ВИ!Научих за Вас от моя позната ,на чиито съпруг сте помогнали !

Людмил Тодоров
2021-12-08
Коментар:

Да ми препоръчате нещо за лек шум в ушите.

Нели Георгиева
2021-11-29
Коментар:

Имам проблеми с уринирането-чест рецидивиращ цистит. Освен това, дори когато нямам оплаквания от цистит имам внезапни позиви за уриниране и понякога изпускане, преди още да стигна тоалетната. Можете ли да ми помогнете?

Катя Кирева
2021-08-22
Коментар:

Здравейте,съпругът ми има киста на бъбрека,какво ще ми препоръчате.

Елена
2021-06-18
Коментар:

Здравейте ! Наскоро закупих чай за щитовидна жлеза от вас,след първата консумация , започна да ме боли от ляво под пъпа . Това се повтори и днес и за това Ви пиша .Въпросът ми е , има ли съставка в билките ,която може да предизвиква болки в червата ,защото мисля че там ме боли.

Благородка Костова
2020-11-16
Коментар:

Здравей те! Започнах билката Челядник за МС колко време трябва да го пия?Можели да пия и други билки?Благодаря предварително.

Елена
2020-11-04
Коментар:

Здравейте! Хубаво ли е вечерта преди първия ден от пречистването на жлъчката да се вземе английска сол или не е необходимо?

Даниел
2020-05-28
Коментар:

Здравейте, диагностициран съм с мъжки проблем, киста на тестиса която според лекаря е пълна с течност. Може ли да ми предложите нещо което ще ми помогне ?