preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Разходка по плажа

Разходка по плажа

Възползвайте се от даровете на природата . Морето ви очаква. Ето как да се възползвате от неговите дарове и какво е нужно за пълноценото им усвояване:

Разходете се по крайбрежната ивица на мокрия пясък. Бризът носи не само прохлада - ползата от него е голяма, тъй като съдържа множество минерали. Потичайте боси по брега (това е зоната, където най-трудно се върви). По този начин укрепва костно-мускулната система. Нека разходките по плажа бъдат в ранните и късните часове, за да има наистина полза, а не вреда.

Йодните пари - един от най-ценните морски дарове, са особено полезни ако имате проблеми със заболявания на дихателните пътища. За съжаление можете да вдишвате йодни пари, разхождайки се край морето само рано сутрин - при изгрев слънце (към 5-6 часа). 30 минути са достатъчни за стимулиране на имунната система.

Цялата статия: moetodete.bg Борислава Бонева