preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Часът на земята и няколко събития 28.03

Часът на земята и няколко събития 28.03

Както всяка - така и тази година ще се проведе " Часът на земята" 60+ WWF /най-голямата природозащитна инициатива в света./ Тази година Частът на Земята е на 28.03 от 20:30h.

Кратка история:
Всеки доброволец желаещ да се включи просто трябва да НЕ използва ток в рамките на един час /20:30h-21:30h/. Милиони хора и хиляди градове по земята изгасват светлини вкъщи в символ на опазване на бъдещето. Това е най-мащабната световна акция и започва през 2007 г. Инициативата се трансформира в глобално общество, убедено в устойчивото бъдеще на планетата. Частът на Земята дава възможност на всеки човек да разбере какво влияние имат малките постъпки върху голямата планета и как може да използва силата си, за да се справи с климатичните промени.

Оказа се, че с тази дата съвпадат доста други събития:

"София ВЕГ Фест" 28-29 март - София
Есенс Център, ул.“6-ти септември“ 37 от 10-00h.
Културен фестивал, обединяващ в себе си любовта към Живота и Природата. Животът е дар и ние трябва да го изживеем, според своите цели и идеали, но в унисон с Природата, без да вредим на околните и без да ги нараняваме.

Екипът ни pleven-bilki.com също ще присъства.
До тогава следете събитието във facebook: Пролетни колективни засаждания.

Свободно споделяне на семена и разсади - София
Бузлуджа 34, 28 март 2015 г. от 14:00h
Следващият подходящ момент за засяване на семена и приготвяне на разсади в ритъма на луната, настъпва скоро. На 26-ти март вечерта луната става "изпускаща", което ще рече - време е за посяване, време за обмяна на семена, разсади, похвати, идеи и мисли - за да има истинска храна и чудни цветя навред.

Екипът ни pleven-bilki.com също ще присъства.
До тогава следете събитието във facebook: Свободно споделяне на семена и разсади.

Семинар Памет, Внимание, Здраве - София
Ул. "Криволак" 2, ап6.
Изисква ли вашето професионално развитие повишено внимание, добра памет, концентрация? Чувствате ли сте стресирани? Търсите ли да се усъвършенствате? Обърнете внимание на развитието на вашите възможности - без излишно напрежение, повече ефект в ученето.
• Как да използвате по-голям капацитет от мозъка си. Как да разкриете своите умствени ресурси.
• Как да се концентрирате бързо и лесно. Как да тренирате вниманието си.
• Намаляване на стреса и напрежението с АВТОГЕННА ТРЕНИРОВКА. Как да се забравят
неприятните емоции, които пречат. Първи стъпки.
• Събуждане на вътрешните ресурси чрез използване на въображение. Самохипноза и антихипноза.
• Кинестетични упражнения за подобряване на връзка ум-тяло. Методи за развитие на лични качества и методи за възстановяване.

За съжалениe, може би няма да успеем да присъстваме, но
до тогава следете събитието във facebook:Семинар Памет, Внимание, Здраве

Акция по почистване крайбрежието на Вит - Плевен
На 28 и 29 март представители на Младежки информационно-консултантски център „Интелект” - Плевен ще реализират поредица от инициативи във връзка с отбелязването на Часа на Земята. Това информира неговият ръководител Милен Първанов. Създаденото от екипа на центъра през 2012 г. инструментал „Златната рибка” - смесица от бийт бокс и китара, отново ще е лице на планирана нова младежка екокампания. Тази година акцията по почистване ще се осъществява по крайбрежието на река Вит в районите на Опанец, Комарево, Крета и Гулянци. Младежите от центъра през годините създадоха атрактивен и нестандартен подход за представяне на идеите си, подсилвани и с музикални произведения, създавани от самите тях. Под ръководството на Милен Първанов група от млади хора на различни възрасти изразяват себе си чрез музикални занимания, възпитават в себе си любов към природата, българските обичаи, традиции и славната ни история. Фокус на Часът на Земята тази година отново са усилията за справяне с климатичните промени. В България трябва да обръщаме повече внимание към спешната нужда за опазване на реките - те са пряко и видимо повлияни както от температурните промени и валежите, така също и от човешката дейност.
Тази статия е на: plevenzapleven.bg - Видео

Още: БИОЛОГИЧНО ОВОЩАРСТВО Пловдив /28-29.03.15/ , Семинар "Здраве и щастие" - Вечер с мъдрост и медитация в Пазарджик /28.03.15/.