preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Маска за лице от кафе, морска сол и зехтин

Маска за лице от кафе, морска сол и зехтин

Mаска за лице, която се приготвя от: утайка на кафе, морска сол и зехтин.

През студените зимни дни здрава кожа се постига със скъпи процедури при козметика и маски за лице от аптечните мрежи и козметичните магазини. Време е да се погрижите за кожата си сами у дома с една лесна маска, в която няма вредни химикали. Ефекта от нея е невероятен и за да се уверите в това трябва да изпробвате.

Щипка морска сол се смесва с 2 супени лъжици зехтин. Към тези съставки добавете и утайка от кафе. Разбъркайте всичко много добре. Трябва да получите каша със средна гъстота, приличаща на мед. Домашната маска се нанася върху лицето с леки кръгови движения - Свалете я след 20 минути, като се измиете с хладка вода.

Достатъчно е да използвате тази домашна маска за лице 2 пъти в седмицата. Благодарение на нея вие ще премахнете натрупания слой мъртви клетки. Това ще помогне на лицето да сияе, кожата ще бъде мека. Ще получите заздравяване на кожата, защото циркулацията на кръвта там ще се подобри.

Още: Приготвяне на шампоани /хума/, Паста за зъби - 3 рецепти, Домашен дезодорант - 4 съставки, Домашен сапун - 10 лесни стъпки.

Тази статия е на: bilka.info