preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Унищожават посеви с ГМО

Унищожават посеви с ГМО

В Унгария съществува закон забраняващ търговията и засаждането на ГМО. Страната е взела позиция срещу Монсанто и ГМО чрез унищожаване на около 1000 акра засадени с ГМО царевица. Това заяви заместника на държавния секретар на Министерството на развитието на селските райони - Лайос Богнар.

В бившата социалистическа страна ГМО са забранени. Няма сигурност след изгарянето им, че след това няма пак да се разпространят и затова проверките ще продължат, защото въпреки закона търговците продължават да продават семена, за които не са сигурни, че не са ГМО. По време на направените разследвания органите на реда открили продукти на биотехнологичния гигант Монсанто сред засетите семена. След като ги открили те ги изгорили. Повечето от местните фермери се оплакват, че не са знаели дали са генно модифицирани семената, които са засели. За съжаление сезона е вече в ход и е твърде късно да се сеят нови семена и поради тази причина те имат загуба за реколтата за тази година. Между другото 25-ти май е определен като международен ден на протести срещу Монсанто и ГМО.

Тази статия е на: lechitel.net

Още: Без деца в рекламите на храни с ГМО, Бъдещето на храната - Видео.