preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Кампания - хора с психични заболявания

Кампания - хора с психични заболявания

Сдружението за прогресивна и отворена комуникация (СПОК) започва най-новата си кампания "ПРИЕМИ МЕ – АЗ СЪМ ФАКТ". Тя има за цел да провокира към толерантност и приемане на хората с психични заболявания, проблеми или разстройства. Кампанията ще се провежда до края на годината в различни комуникационни канали.

- Не се самозалъгваме вече, че този проблем не съществува. Има го, наличен е. Ние направихме три изследвания, които предхождаха кампанията, за да стъпим на доказателства, каза в предаването "Преди всички" по "Хоризонт" Албена Дробачка, председател на Сдружение СПОК.

"Разбира се, има много заболявания, но тези като че ли се ползват с най-голяма доза неприемане или стигма от обществото. Трябва да се говори за тези неща отрано, още в училищната възраст. Затова и в рамките на този проект имаме обучения на училищни специалисти, учители, класни ръководители и педагогически съветници."

Кампанията включва: ракети тип скролер в градовете, метропана, метробордове, метрокутии, табла на спирки, мегаборд магистрали, плакати и редица информационни материали. Младежите от МОГА и доброволци към сдружението се включват в редица организирани уъркшопове в страната. Разпространяват се брошури, флаери, стикери и листовки на ключови обществени места – университети, училища, обществени сгради и по улиците на градовете.

Тази статия е на: bnr.bg