preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

От зърното до шоколада - Лекция

От зърното до шоколада - Лекция

Утре - безплатна лекция "От зърното до шоколада!" с Красимир Бенямин, създател на един от първите български БИО сурови шоколади.
Шоколадът е един от най-популярните продукти, които купуваме всеки ден, но въпреки това знаем твърде малко за неговата най-важна съставка - какаото. Елате да научим повече за пътя на какаовото зърно, което древните маи са считали за свещено.

Суровото какао е изключително богато на витамини, минерали, антиоксиданти и редица други полезни вещества, което го прави истинска супер храна. Суровият шоколад дава ЕНЕРГИЯ и дори от него се отслабва. Повечето съвременни производствени методи за съжаление унищожават полезните вещества и естествени аромати на какаото. Единствено суровият шоколад може да запази всички свойства и най-вече естествените вкусове и аромати на какаовото зърно. За това се провежда практическата лекция "От зърното до шоколада". Срещни се с първите производители на БИО суров шоколад в България и научи кое прави един шоколад истински и здравословен!

• Безплатна дегустация на различни видове БИО суров шоколад.
26 март, четвъртък от 19:00 до 20:00 часа.
Събитието ще се проведе в центъра за щастие и изкуството да живееш, ж.к. Студентски град, ул. Акад. Стефан Младенов 50
ВХОД СВОБОДЕН
Контакти: 0888 145 136, info@artofliving.bg

За по-голяма сигурност, че за всеки присъстващ ще има място за сядане и възможност за дегустация на БИО суров шоколад, молим тези, които наистина ще присъстват на събитието да се регистрират тук: Регистрационна форма за мероприятието.

Екипът ни pleven-bilki.com също ще присъства.
До тогава следете събитието във facebook: Пролетни колективни засаждания.

Още: Изкуството да живееш