preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Включете се в копаене за вада

Включете се в копаене за вада

"Училище за природа" в село Влахи край Кресна е екологичен и социален проект, ориентиран към ученици и млади хора. То е инициатива с дългосрочен характер, свързана със създаване на посетителски демонстрационен център за приложно природозащитно образование. Целта му е да разпространява идеята и да мотивира младите хора да участват в дейности за опознаване на околната среда.

Този уикенд, 23 и 24 април, училището търси доброволци, които да помогнат на селото да си проправи вада за поливане. Това означава основно физически труд - прокопаване.

Защо?
Местните хора се нуждаят от вада за напояване на градините и животните си. В селото има проблем с водата - няма налягане и не се покачва до всички къщи. Ето защо работеща селска вада е от жизненоважно значение.

Храна и настаняване?
Може да разчиташ на легло и местна вегетарианска храна.

Цялата статия: timeheroes.org