preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Противозачатъчните могат да образуват тромб

Противозачатъчните могат да образуват тромб

Таблетките за контрацепция могат да предизвикат образуване на тромб при жените, които ги пият като средство за предпазване от бременност.

Официалното предупреждение е направено от Европейската агенция по лекарствата (ЕМА). Информацията, за която от години се спекулираше, определено е потвърдена. Лекарите предупреждават, че противозачатъчните хапчета носят със себе си висок риск от образуване на кръвни съсиреци. Според ЕМА специалистите, преди да изписват противозачатъчни на всяка жена трябва да се знае - "Рискът се крие в синтетичните хормони в таблетките, които увеличават риска от венозна тромбоза."

Още: Препарати с риск за психогенна еректилна дисфункция, Пристрастяване към лекарства, Лекарство против диабет - дефицит на вит B12, Статините: странични ефекти - мнения по темата.

Тази статия е на: rozali.com