preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Как най-после да спрем цигарите с мисъл?

Как най-после да спрем цигарите с мисъл?

След спиране на цигарите - първата година във факти.

Здравейте, приятели! Какво ще се случи с вас, веднага след спиране на цигарите - ето това ще ви разкажа днес. Това е дословно и точно какво ще се случи с вас след като спрете цигарите, с правилна нагласа към задачката. Много ваши колеги по желание да спрат цигарите се страхуват точно от периода веднага след като загасят последната си цигара. Какво ще се случи, през какви изпитания ще трябва да минат? Чували са милион драматични истории за периода веднага след спиране на цигарите и се чудят дали и на тях ще им се случи това. Аз имам отговора за вас. Ако спрете цигарите с правилна нагласа, нищо от това което сте чували няма да се случи на вас. Няма да ви разказвам как риска от нещо си намалявал с еди-колко си.

Ето точно какво да очаквате след спиране на цигарите, буквално от първите минути: 20 минути след последната ви цигара: Процеса на изчистване на никотина от тялото ви вече започнал. Чудите се, дали това наистина беше последната ви цигара - да, имате известна неяснота по въпроса, но само след няколко дни ще знаете със сигурност, така или иначе.

Първи ден спиране на цигарите: дали ще се справя? Спокойно - всичко е под контрол! Получавате обикновените пориви за цигара - 3 минутни сърбежи в областта на диафрагмата, особено в ситуациите, в които сте свикнали да палите цигара. Но с малко дълбоко дишане и пиене на вода, те се преодоляват лесно. Всеки порив за цигара е резултат на изчистването на организма от никотин! За това приемате с радост всеки порив и се забавлявате като го сразявате с учудваща ви лекота.

До 7-мия ден: Поривите стават все по-слаби и все по-лесни за преодоляване. Направо ви става скучно вече това спиране на цигарите, оказва се, че не е това предизвикателство, за което сте се подготвили. Даже забравяте за цялата работа за цял ден и после се чудите на себе си - как не съм се сещал/а за цигара цял ден?

След две седмици: Установявате, че вече сте забравили, че сте направили нещо толкова важно - живота изглежда много по-лесен и по спокоен без цигарите, направо се чудите как сте могли да се мъчите толкова години и да не ги спрете. Все пак от време на време се появява някой изненадващ порив за цигара, на който вие се забавлявате - пушачът си стяга куфарите и на изпроводяк и се опитва да ви подведе, веднъж за последно. Смачквате му главата, даже с малко злоба - разкарай се гадино! Усещате се колко сте силни и това страхотно ви харесва!

След месец: Похвалвате се на някой, че не пушите вече от един месец. Непушачите не се впечатляват - те не пушат от десетки години. Пушачите ви завиждат зле прикрито и ви подкачат - „и до кога така?”. Вие изпитвате съжаление към тях, но не им казвате, за да не се обидят. Възможно е да се прокрадне някоя странна мисъл. Ето една много смешна, лично от моя мозък: „Толкова лесно и забавно спях цигарите - защо да не пропуша отново и отново да ги спра?” Разбира се това са последните издихания на тютюнджията у вас. Такива мисли само ви забавляват, защото те показват отчаяното състояние. Забавлявате се, докато му казвате едно последно и уверено - „чао!”

След три месеца: Преджапвате ги без да забележите - вие вече сте свободни от никотин и даже сте забравили за този, според някой, кризисен период - три месеца. Няма такова нещо - кризисия период за спиране на цигарите е точно 2 часа, след последната цигара.

Спиране на цигарите - вече знаете че сте свободни от никотина. Това е толкова страхотно! Ако сте активни в спорта - забележителен напредък в кардио упражненията. Ако преди сте си мислели, че цигарите не ви пречат, сега вече знаете, че поне 15-20 процента от потенциала ви е бил „скрит” под цигарени отложения в дробовете ви. Забелязвате новата си спортна форма. Чудите се как някои напълняват толкова след спиране на цигарите докато вие сте в чудесна форма - по-добра от всякога.

След една година: Кога мина цяла година? Вече сте забравили кога точно спряхте цигарите. Имате си своя нов живот без цигари. Спомняте си с ужас как ставахте сутрин и палехте още в ранни зори, даже на гладно (ужасно вредно). Даже ви се сгажда само при мисълта за това. Това е, мили приятели. Харесва ли ви един такъв сценарии? Нищо страшно и нищо трудно и стряскащо. Нищо шокиращо, просто като игра. Този сценарии може да бъде вашия сценарии по който ще се чувствате след спиране на цигарите! Как знам това, ли?

Ето как този сценарии може да стане и ваш: Това беше моя сценарии и сценария на всички, на които съм помогнал да спрат цигарите! Ако искате можете да участвате и вие. Можете да спрете цигарите с правилна нагласа към проблема, и аз мога да ви помогна за това! Регистрирайте се като Ентусиаст в сайта! nicofree.bg Направете тази решителна крачка за да ми покажете, че сте ентусиазирани от моя начин да спрете цигарите! Пожелавам УСПЕХ на всички!

Тази статия е на: nicofree.bg

Още: Световен ден без тютюнев дим – 31 май, Пушенето - вреди, навици, последици.