preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Български град залага на електромобилите

Български град залага на електромобилите

Сливница е поредният български град, който ще заложи на екологичния транспорт. Общината кандидатства по интересен проект за закупуване на електромобили и изграждане на автономни електростанции.

Това заяви в интервю пред Агенция „Фокус“ кметът на Сливница Васко Стоилков, цитиран от Kmeta.bg. „Много се надяваме с това много услуги, за които ползваме наши автомобили, да поевтинеят. Да започнем рекламирането на тази екоенергия, защото това е бъдещето”, подчерта той. „Колкото повече обществени организации и общини започват да ползват такива автомобили, толкова по-бързо ще видят гражданите колко са хубави тези автомобили и ще започне търсене на такива автомобили. Така че това ще стане не само с реклама, но и като се вижда как действат”, коментира Васко Стоилков.

Тази статия е на: economic.bg