preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Фестивал на здравето

Фестивал на здравето

Фестивалът “Здравей, Здраве” вече уверено върви към успешното реализиране на 7-то си издание.
Това начинание се реализира чрез доброволния труд на няколко десетки физически и юридически лица от гр. Пловдив. "Нашата мотивация е некомерсиална, не цели печалба или реклама, а споделяне на знания и умения в полза на обществото."
Разпростира по цялата страна. Много се радваме, че има съмишленици, които да разпространяват идеята за здравословния начин на живот през 2016 в градовете:
- Пловдив- 16-17
- Ямбол- 23 и 24 април
- Казанлък 7 и 8 май
- Кърджали 7 май
- Троян 11 и 12 юли
- Търговище 8 октомври.

Ето какво казват организаторите:
"Фестивалът е осъществяване на нашата идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето. Крайната ни цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера."

Още: zdraveizdrave.org